Sunday, October 14, 2012

Ne vsegda tak budet

Märkamatult on kolm nädalat jälle lennanud, kaugel need jõuludki enam on :) Meie pere teised jõulud oma kodus. Saab näha, kas on midagi teistmoodi- no muidugi on, meil on ju nüüd Helga :) ja naabrid.
Elus on kõik nii muutuv ja meeles mõlgub viimasel ajal sageli mõte: ne vsegda tak budet. Ilmselt see mõte ongi mulle viimasel ajal andnud rohkem meelerahu ja enesekindlust. Vahel on nii raske lahti lasta endale turvalistest asjadest või loobuda, mille kallal oled ise palju vaeva näinud...aga mõnikord tuleb loobuda, vaadata edasi ning tegutseda.

Midagi väga olulist meie ehitustandemis toimunud ei ole. Ühe nädala oli Kaius Rootsis, järgmise mina Helgaga Tallinnas. Helga jäi oma elu esimesse nohusse ja silmapõletikku, linnas olemine ei istunud ei talle ega mulle. Mingi imelik haiguseviirus käis meil kõigil üle.
Mäletate- lubasin, et ei hakka aias sahmima? Siiani ei sahmi- ausalt... aga, kui ikka silma iga päev riivab üks suur "pasa" hunnik siis ei jaksa ma seda kaua vaadata. Võtsime kõik koos selle ette, jällegi ämm käis abiks :) Muidugi ei olnud mul oidu sellest "enne" pilti teha. Igasuguseid põnevaid asju sai jälle näha- tablette suuremas koguses, piimapakke, kilekotte, pliiatseid, eterniidi juppe, telliseid, lugematu kogus pakendeid ja need kõik segamini mingite imelike jurakate taimedega. Lapp, lapi haaval kaevasime jõudumööda selle üles ja täna sain mulda torgata oma tulbisibulad, keskele pojengid ja siis veel üks suur roosa lill ( nime ei teagi) Kõik see on muidugi suht/koht ajutine, aga vähemalt sellest jubedast "august" saime jagu. Ideaalis tahaks sinna teha ühe püsikute kasvuala, aga pean veel jupp aega tudeerima, kuidas kõige õigem teha oleks...

ahjaa tänasest st 14 oktoober 2012 on meie perel veidi uus kodutee- natuke veel vildakas, künklik ja rohune, aga küll me sellest ka jagu saame. Täna kogesin taaskord, et mu mehel on kordades rohkem optimismi.Täna püüdis ta mind turgutada ja indu süstida öeldes, et ta kujutab täiesti ette, kui ilus aed ja hubane kodu saab meil varsti olema.  Ilmselt on meil veidi erinev ajamõõde... mina tahaks ikka veidi kiiremini. :) aga hindan tema optimismi ja püüan sellesse uskuda.


kes arvab ära, kellega on tegu?

lükka või kardulat maasse...

...aga ei pigem siiski tublid esialgu



lae teise kihi lahtivõtmine

Näete vasakul nurgas tala? Sinnani peame jõudma- st üks kiht tuleb veel maha võtta..puhastada, kile panna ja sellele laudis.
.

No comments:

Post a Comment